Tuesday, March 31, 2009

HERO KITA


AZIZULHASNI Awang dan Mohd. Rizal Tisin (kiri) disambut sebagai wira negara sekembalinya dari kejohanan dunia di Pruzskow, Poland di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, semalam. – UTUSAN/Halim KhalidBerlatarbelakangkan status budak kampung satu ketika dulu, Azizulhasni Awang Muda dan Mohd. Rizal Tisin kini menjadi kebanggaan rakyat Malaysia.

Azizulhasni dari Kampung Sura, Dungun, Terengganu dan Mohd. Rizal dari Kampung Batu Empat, Jalan Kapar, Klang, datang daripada keluarga kurang berada tetapi berjaya mencatat sejarah dengan meraih pingat perak dan gangsa sulung pada Kejohanan Basikal Trek Dunia yang berakhir Ahad lalu. Pencapaian itu disifatkan luar biasa dan lebih awal daripada yang dijangkakan.

Komen saya :

Tahniah buat kedua-dua hera Malaysia ini...anda perlu jadi hero untuk hari ini dan hari-hari lainnya juga..semoga kejayaan anda mendapat suntikan semangat untuk anak muda yg lain supaya melihat dengan sukan juga boleh berjaya...jgn nk merempit jerk...

Tahniah!!!!...(aku pun nk jadi cam dierorg lah)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)